Alerg la Cozia Mountain Run 2019 pentru Stefania.

 

Traian-Cristian David -Matei Asociatia Acces Natura

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Numele meu este Traian-Cristian David -Matei si alerg la Cozia Mountain Run 2019 pentru a sustine initiativa Asociatiei Acces Natura de a achizitiona un scaun cu roti speciale pentru deplasare pe teren accidentat. Cu ajutorul acestui scaun, Stefania, mama a patru copii, va parcurge Traseul Stanisoara.

Imi place sa alerg si iubesc sa ajut oamenii. Am avut ocazia sa le imbin de cateva ori la evenimentele caritabile la care am participat: Cozia Mountain Run, Crosul Pentru Viata, Alearga de ziua ta cu Ana-Maria Branza, Crosul Padurii, Sky Run, Ultra Swim, Semimaraton Brasov, Maratonul International de la Berlin, Maratonul International de la Paris, Maratonul International de la Roma, Maratonul International Cluj, Wings for Life, The Color Run, etc...

M-am nascut si am crescut in Rimnicu Vilcea, iar Cozia a fost printre primii munti pe care mi-am inceput aventurile montane. Astfel, Cozia Mountain Run reprezinta o cursa de suflet la care sunt recunoscator sa particip pentru a 5-a oara. Am ales sa ma implic mai activ in sustinerea misiunii Asociatiei Acces Natura de a achizitiona un scaun cu roti speciale pentru deplasare pe teren accidentat. Printr-o simpla donatie puteti ajuta si voi. Am incredere ca impreuna putem reusi! Multumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Mai intai a fost pasiunea pentru munte si natura reflectata intr-un fotoblog de calatorie www.CartitaPlimbareata.ro A venit insa momentul ca gandurile bune sa se transforme in fapte si astfel a aparut Asociatia Acces Natura. Scopul nostru este sa aducem natura mai aproape de oameni, prin actiuni de constientizare, dar si invers, oamenii mai aproape de natura, prin facilitarea accesului.

Scopul proiectului este facilitarea accesului in natura pentru persoane cu dizabilitati somatice sau fizice. Actiunile pentru beneficiarii directi vizeaza organizarea de ture asistate in natura. In plan secundar se urmareste ridicarea nivelului de constientizare asupra lipsei de amenajari speciale destinate persoanelor cu dizabilitati in spatii precum: arii naturale, trasee si obiective turistice si spatii de recreere in natura.

 

COZIA MOUNTAIN RUN este un concurs de alergare montană care are loc în data de 6 iulie 2019 (ediția a VIII-a) în Masivul Cozia, pe malul stâng al Oltului. Evenimentul este organizat de Asociația PEGAS TRIATLON CLUB. SCOPUL EVENIMENTULUI: 1. Promovarea: - alergării şi drumeţiei montane; - Parcului Naţional Cozia; monumentelor şi lăcaşurilor de cult din centrul ţării;- tradiţiilor ş

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Traian-Cristian David -Matei : Asociatia Acces Natura
Alerg la Cozia Mountain Run 2019 pentru Stefania.