Anul acesta particip la Cozia Mountain Run și susțin organizarea de excursii ȋn natură pentru copiii și tinerii cu dizabilități motorii

 

Stefania Man Asociatia Acces Natura

19.5% Complete
585 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Ștefania Man și susțin proiectul Asociației Acces Natura de a achiziționa un scaun cu roți speciale pentru deplasare pe teren accidentat.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al donatorilor și al voluntarilor, ȋn data de 6 iulie 2019, voi participa și eu la Cozia Mountain Run, pe Traseul Stănișoara, de 21 km. Ar fi pentru mine, cu adevărat, ȋmplinirea unui vis!

Vă invit pe toți să susțineți proiectul Asociației Acces Natura de a organiza excursii ȋn natură pentru copii și tineri cu dizabilități motorii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Mai intai a fost pasiunea pentru munte si natura reflectata intr-un fotoblog de calatorie www.CartitaPlimbareata.ro A venit insa momentul ca gandurile bune sa se transforme in fapte si astfel a aparut Asociatia Acces Natura. Scopul nostru este sa aducem natura mai aproape de oameni, prin actiuni de constientizare, dar si invers, oamenii mai aproape de natura, prin facilitarea accesului.

Scopul proiectului este facilitarea accesului in natura pentru persoane cu dizabilitati somatice sau fizice. Actiunile pentru beneficiarii directi vizeaza organizarea de ture asistate in natura. In plan secundar se urmareste ridicarea nivelului de constientizare asupra lipsei de amenajari speciale destinate persoanelor cu dizabilitati in spatii precum: arii naturale, trasee si obiective turistice si spatii de recreere in natura.

 

COZIA MOUNTAIN RUN este un concurs de alergare montană care are loc în data de 6 iulie 2019 (ediția a VIII-a) în Masivul Cozia, pe malul stâng al Oltului. Evenimentul este organizat de Asociația PEGAS TRIATLON CLUB. SCOPUL EVENIMENTULUI: 1. Promovarea: - alergării şi drumeţiei montane; - Parcului Naţional Cozia; monumentelor şi lăcaşurilor de cult din centrul ţării;- tradiţiilor ş

 

9 Donații

21 Feb 2019
Pt o femeie exceptionala cu un curaj enorm.bravo Stefania!
31 Jan 2019
Felicitări! :)
30 Jan 2019

Anonymous

75 RON
Mult succes
30 Jan 2019
100 RON
30 Jan 2019
Sanatate si reusite
29 Jan 2019

Anonymous

15 RON
Felicitări!
29 Jan 2019
29 Jan 2019

Anonymous

30 RON
Frumos proiect! Doamne ajuta!
29 Jan 2019
Stefania Man : Asociatia Acces Natura
Anul acesta particip la Cozia Mountain Run și susțin organizarea de excursii ȋn natură pentru copiii și tinerii cu dizabilități motorii